SAKARYA / SÖĞÜTLÜ - Türk - Fransız Kardeşlik Ortaokulu

0.264 323 3406
0.264 323 3406
Adres
AKARCA MAH. ZAMBAK SK. AKARCA TÜRK FRANSIZ KARDEŞLIK İLK VE ORTA OKULU BLOK NO 3 SÖĞÜTLÜ / SAKARYA
Vizyon
İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığını bilsin. İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz öğrencilerimizin Milli Eğitimin Genel Amaçları ve Temel ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta başarıyı elde edebilecek özgüveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız.
Hazırlanıyor.
8.50- 15.30
7.00 - 24.00 arası her 15 dk da bir toplu taşıma ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Söğütlü ilçesi ile Sakarya il merkezi arasında Akarca Mahallesi´nde bulunmaktadır.
Okulumuz İlçe merkezine 8 km , il merkezine de 8 km mesafededir.
Sportif Etkinlikler
Kızlar ve erkekler basketbol, voleybol, futbol, masatenisi, mangal takımları vardır.